Nesti Dante Villa Sole Fichi D’India di Taormina – Taorminai fügekaktusz-gyümölcs – szappan – 250 gr

1999 Ft

Készleten

Leírás

A fügekaktusz a mediterrán vidék egyik jellegzetes növénye. A fehérre festett falak előtt zöldellnek a növény hatalmas, lapát méretű levelei, melynek végén a látványos lila gyümölcsök nőnek.

A Nesti Dante fügekaktusz szappan egy természetes, kézműves szappan, amely a fügekaktusz gyümölcsléjét és kivonatát tartalmazza. Friss és intenzív illatú. A fügekaktusz gyümölcsléje gazdag A-, C-, E- és K-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt. A fügekaktusz kivonat pedig erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőr öregedésének lassításában és a ráncok csökkentésében. A szappan természetes összetevőkből készül, mint például az étkezési minőségű kókuszolaj, és a pálmaolaj, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt, hogy feszes és rugalmas maradjon. A szappan illata friss és gyümölcsös. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének fiatalosabb, hidratáltabb és egészségesebb bőrt.

A Villa Sole termékcsalád Olaszország csodás, ikonikus tájait idézi meg: Taorminát, Amalfit, az Eoli-szigeteket. A szemet gyönyörködtető csomagolás azt a kézzel festett majolikát idézi, melyek a legelegánsabb villákat díszítik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.