Szépségek.hu

Csak egy szappan? - Mitől különleges a Nesti Dante natúrszappan

A hatalmas reklámzajban mindenki ki szeretne tűnni. Így a márkák egymással versenyezve próbálják magukat vonzóvá tenni a vásárlók számára fantasztikusabbnál fantasztikusabb ígéretekkel. De mit várhatunk valóban egy natúrszappantól? 

Nesti Dante natúrszappan
A betarthatatlan ígéretek kora.

Néhány éve egy jólismert hazai natúrszappan márkát sokmilliós bírságra büntette a Gazdasági Versenyhivatal, mert olyan dolgokat ígért a reklámjában, amiket nem tudott teljesíteni és nyilvánvalóan megtévesztette a fogyasztókat. 

Nagyon helyes ez a gyakorlat és csak támogatni tudom, de mi, fogyasztók is sokat tehetünk ez ellen a gyakorlat ellen. 

De tényleg, ezeket el is hisszük?

A gyakorlat azt mutatja, hogy sajnos igen. Minden termék a legjobb, legszebb, és OKOS megoldás. Elhisszük, hogy megfiatalodunk tőle, elmúlik az összes ráncunk és le is fogyunk. 

De abból a legjobb minőséget kínálja. Miért? 

– mert étkezési minőségű olajból készül. 

– mert a legnagyobb szakértelemmel, gondosan állítják össze a receptúrát

– mert lassú főzési eljárással készítik, nem siettetve a folyamatot. Így a szappan alacsony nedvességtartalmú és keméyn lesz, így sokáig használhatod.

– mert nem illatosítják agyon, hogy elnyomják a gyenge minőségű olaj szagát. 

– mert engedélyezett termékként folyamatosan szigorú minőségellenőrzésnek van alávetve, így a fenti állítások igazságtartalmát a hatóságok is igazolják. 

– mert ez a cég egy olyan család tulajdonában van, akik még emlékeznek a gyökereikre, tudják honnan jöttek és megbecsülik az elért eredményeket.